ΠΑΡΟΧΕΣ

  • Hotel Melissa Facilities 2
  • Hotel Melissa Facilities 11

Καλώς ήρθατε στο Hotel Melissa Gold Coast***

Το ξενοδοχείο Melissa Gold Coast βρίσκεται στα Ψακούδια, ένας γραφικός οικισμός της Σιθωνίας, στο δεύτερο πόδι Χαλκιδικής.Το χωριό Ψακούδια είναι ένας όμορφος συνδυασμός από βουνώδη τοπία και ατελείωτες παραλίες και ανήκει στο Δήμο Πολυγύρου, την πρωτεύουσα της Χαλκιδικής. Μόνο σε μία ώρα με το αυτοκίνητο, 80 χιλιόμετρα από το Αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης "Μακεδονία", και 20 χιλιόμετρα από τα Νέα Μουδανιά, το ξενοδοχείο μας έχει δύο εισόδους: μία από τον περιφερειακό δρόμο και μία από το κέντρο της παραλίας "Ψακούδια".
Απέχει μόλις 80 μέτρα απ’ την παραλία και αποτελείται από 4 κτήρια του κεντρικού ξενοδοχείου, τα οποία έχουν θέα το καταπράσινο πευκόδασος , και 1 ακόμα διώροφο παράρτημα με πλαϊνή θέα τη θάλασσα, σε απόσταση μόλις 5 λεπτών απ’ τον κυρίως χώρο του ξενοδοχείου (400μ). Αυτά αποτελούν τον Οικονομικό τύπο δωματίου.
Το ξενοδοχείο μας, παρέχει: 7 διαφορετικούς τύπους δωματίων, στο σύνολο 65, μια ρεσεψιόν, μια εξωτερική πισίνα με υδρομασάζ και παιδική πισίνα, φροντισμένο κήπο, ένα Pool bar, ένα παραδοσιακό ελληνικό εστιατόριο, ένα Βeach bar με παιδική χαρά, ξαπλώστρες & ομπρέλες και ήπια θαλάσσια σπορ για ατέλειωτες βόλτες στη θάλασσα.
«Θέση κλειδί» χαρακτηρίζουν οι καλεσμένοι μας τα Ψακούδια, λόγο τις μικρής απόστασης από τις ωραιότερες παραλίες της Χαλκιδικής, τους αρχαιολογικούς χώρους, και τα μέρη με ιστορικό αλλά και θρησκευτικό χαρακτήρα. Το προσωπικό του ξενοδοχείου μας, ανυπομονεί να σας καλωσορίσει και να κάνει τις διακοπές σας αξέχαστες, καθώς ο βασικός μας στόχος είναι να σας προσφέρουμε άψογη φιλοξενία, αναπτύσσοντας σχέσεις φιλίας μαζί σας.
Hotel Melissa Facilities 10
Hotel Melissa Facilities 3
Hotel Melissa Facilities 5
Hotel Melissa Facilities 6
Hotel Melissa Facilities 8
Hotel Melissa Facilities 11
Hotel Melissa Facilities 7
Hotel Melissa Facilities 2
Hotel Melissa Facilities 4
Hotel Melissa Facilities 9
Melissa Aerofotografia
Melissa Hotel